Zonwering onder overkapping

Genieten van de buitenlucht onder je overkapping is een waar genot, ongeacht het seizoen. Toch kan de zon soms wat roet in het eten gooien, waardoor het onder de overkapping te warm wordt of de zonnestralen oncomfortabel schitteren. Gelukkig bieden wij innovatieve zonwering. Deze luxe zonwering combineert de esthetiek van raamdecoratie met functionaliteit, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van je buitenruimte, ongeacht de weersomstandigheden.

Bescherming en sfeer met zonwering onder overkapping

Een overkapping is een plek waar je kunt ontspannen in de buitenlucht. Het hele jaar door kun je de schoonheid van buiten ervaren. Echter, de zon kan soms te veel van het goede zijn. De stralen kunnen de temperatuur onder de overkapping verhogen. Gelukkig bieden wij een elegante en stijlvolle oplossing. Zonwering onder je overkapping is niet alleen functioneel, maar integreert ook naadloos met je overkapping, en voegt een vleugje verfijning toe aan je buitenruimte.

Innovatie & design

Aandacht voor design en eenvoud staan centraal bij onze zonwering. Dit heeft geresulteerd in een product dat niet alleen mooi oogt, maar ook van hoogwaardige kwaliteit is en veilig in gebruik. Het innovatieve en vlakke frame maakt installatie een fluitje van een cent, terwijl de speciale UV-werende coating aan de achterzijde van de stof extra bescherming biedt.

Maatwerk & design

Om ervoor te zorgen dat de zonwering onder de overkapping perfect past, bieden we een gratis inmeetservice aan. Onze deskundige medewerkers komen bij jou thuis om nauwkeurige metingen uit te voeren en naar je wensen te luisteren. Zo garanderen we een naadloze pasvorm en tevredenheid. De installatie van de zonwering onder de overkapping is daarnaast eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De zonwering wordt tussen de liggers of kozijnen van de overkapping geplaatst met behulp van een krachtige magneetband. Deze slimme montage zorgt ervoor dat de zonwering één geheel vormt met de overkapping, wat resulteert in een rustige en harmonieuze uitstraling. Met geïntegreerde trekbalken kun je de zonwering gemakkelijk verstellen, terwijl de spandraden ervoor zorgen dat de zonwering altijd strak gespannen blijft.

Personalisatie van zonwering onder de overkapping

Bij ons draait het om maatwerk. Je hebt de keuze uit 6 kleuren zonwerend doek en 4 basiskleuren voor het aluminium profiel. Wil je liever een andere profielkleur? Dat is mogelijk tegen een meerprijs, zodat de zonwering precies aansluit bij je persoonlijke voorkeuren en de uitstraling van je overkapping. De productie van de zonwering onder de overkapping vindt volledig plaats in Nederland, met aandacht voor kwaliteit en snelheid. Binnen een kort tijdsbestek van 15 werkdagen is je zonwering gereed, en kun je volop genieten van je buitenruimte.

Met zonwering onder je overkapping wordt het genot van je buitenruimte naar nieuwe hoogten gebracht. Je kunt spelen met zonlicht, de gewenste sfeer creëren en ontspannen in alle comfort, het hele jaar door. Door de combinatie van design, functionaliteit en vakmanschap, kun je genieten van de schoonheid van buiten. Kies voor zonwering onder jouw overkapping en maak van je buitenruimte een oase van luxe en plezier.

 

INSPIRATIE

INSPIRATIE

INSPIRATIE

plisse zonwering overkapping
plisse zonwering terrasoverkapping
Terrasoverkapping doek

TERRASPLISSÉ

Al vanaf €375,-

(incl. BTW)