Heerlijk toeven in Tuinesië

Ben je klaar voor een heerlijke tijd in Tuinesië? Zonder ook maar één seconde te reizen, kun je in je eigen tuin volledig tot ontspanning komen. Denk je dat je het vakantiegevoel dan mist? Geloof ons, met de juiste inrichting tover je je tuin om tot Tuinesië. Niet alleen in het hoogseizoen, maar gedurende het hele jaar. Hoe je dat doet? Plissézonwering is het antwoord. In dit artikel geven we je drie manieren waarop plissézonwering bijdraagt aan het vakantiegevoel in je tuin of serre.  

Het perfecte zonlicht 

Om te beginnen kun je met plissézonwering de ideale lichtsituatie creëren. Heb je last van de brandende zon? Dan stel je de plissézonwering onder de overkapping zo in dat je heerlijk in de schaduw zit. Zodra de avond valt, kun je er bijvoorbeeld weer voor kiezen om je plissézonwering in te klappen. Zo geniet je van de heerlijke avondzon. Uiteraard kun je dit volledig naar eigen wens reguleren en op elk moment van de dag genieten van de perfecte lichtsituatie. 

Het uiterlijk van raamdecoratie 

Wist je dat onze plissézonwering ook dient als raamdecoratie? Hierdoor is het gedurende het hele jaar te gebruiken, zelfs wanneer het regent. Maar dan wordt het toch nat? Nee hoor, geen zorgen! Of je nu kiest voor plissézonwering voor overkapping of serre, we monteren het altijd aan de binnenkant. Hierdoor blijft het volledig beschermd. Dit bespaart je niet alleen een hoop onderhoud, maar zorgt er ook voor dat je je niet druk hoeft te maken wanneer er een plotselinge stortbui valt. Je kunt je plissézonwering dus altijd uitgeklapt laten. Hierdoor geniet je het hele jaar van stijlvolle raamdecoratie in je tuin of serre.  

Warmteregulatie 

De derde manier waarop plissézonwering bijdraagt aan het vakantiegevoel, is door de mogelijkheid tot warmteregulatie. Dit geldt vooral wanneer je je plissézonwering gebruikt voor je serre. Als je een serre hebt, weet je als geen ander hoeveel invloed de zon op de temperatuur heeft. Heb je het te warm? Dan klap je je plissé eenvoudig uit om het zonlicht te blokkeren. Is het juist koud in je serre? Door je plissé in te klappen en het zonlicht naar binnen te laten schijnen, neemt de temperatuur snel toe. Bijkomend voordeel van serre zonwering is dat dit je de nodige stookkosten kan besparen.  

 

Heb je een terrasoverkapping of serre? Met plissézonwering creëer je gegarandeerd het vakantiegevoel. Niet alleen doordat je er de perfecte lichtsituatie mee creëert, maar ook doordat het dient als raamdecoratie. Bovendien kun je er ook nog de temperatuur in je serre mee reguleren. En weet je wat het mooie is? Doordat het aan de binnenkant wordt gemonteerd, kun je plissézonwering gedurende het hele jaar gebruiken. Klaar om heerlijk te toeven in Tuinesië? 

INSPIRATIE

INSPIRATIE

INSPIRATIE

plisse zonwering overkapping
plisse zonwering terrasoverkapping
Terrasoverkapping doek

TERRASPLISSÉ

Al vanaf €375,-

(incl. BTW)