OVER ONS

OVER ONS

OVER ONS

Altijd genieten onder je overkapping of in je serre. Ook als de zon op volle sterkte schijnt. In de zomer, maar ook de rest van het jaar. Dankzij een fraaie universele zonwering. Met onze terrasplissés bieden wij de oplossing. En niet zomaar een zonwering, maar zonwering en raamdecoratie in één. Praktisch en stijlvol, zodat jij met plezier onder je overkapping zit en zelf bepaalt hoeveel zonlicht je binnenlaat.

Terrasplissé voor elke overkapping of serre

Goede zonwering voor je overkapping hoeft niet ingewikkeld te zijn, of onbetaalbaar. In onze ontwerpen hielden we rekening met functionaliteit en design. Met eenvoud die siert. Zonbescherming die beschermt tegen hitte en zonlicht en geschikt is voor elke overkapping of serre. Maar ook een oplossing die er mooi uitziet en eenvoudig te bedienen is. En zo werd onze terrasplissé geboren. Jij creëert simpel perfect zonlicht onder je overkapping of in je serre. In de vroege ochtendzon of op een zomerse namiddag, zodat jij altijd kunt genieten.

Gratis inmeten, uitgebreid advies

Wij komen je terrasplissé gratis bij je inmeten. Scheelt jou weer! Onze adviseur neemt naast het inmeten uitgebreid te tijd om je te informeren over de mogelijkheden. Aan de hand van kleurstalen en voorbeelden. Zo kun je alvast een beetje genieten van je nieuwe terrasplissé.

En wist je dat jouw terrasplissé volledig in Nederland wordt gemaakt. Dat is een bewuste keuze. Want niet alleen beter voor het milieu, omdat we transporten beperken, maar ook sneller. En bij ons team van vakmensen staat kwaliteit altijd voorop. Bij elke stap van het productieproces en elke dag weer.

Eenvoud hebben we ook doorgevoerd in de manier van monteren. Je monteert je terrasplissé namelijk zelf en zonder gedoe. Dat maakt de terrasplissé geschikt voor elk  kozijn; of die nu van hout, aluminium of kunststof is.

Niet voor niets zeggen wij: Da’s mooi makkelijk!