VRAGEN

FAQ BEANTWOORD

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ OVER METEN

Schaf je via ons je terrasplissé aan, dan komt één van onze adviseurs bij je langs op alle maten op te meten en je aan de hand van stalen de verschillende opties te laten zien. Dit inmeetbezoek is gratis. Je kunt er ook voor kiezen om de maten zelf op te meten en aan ons door te geven. 

Het is mogelijk om de maten zelf op te meten en aan ons door te geven. Met onze handige calculator bereken je meteen de totaalprijs van je terrasplissés. 

Het is wel zo prettig als de adviseur overal goed bij kan. We willen je dan ook vragen meubels en andere objecten in de serre of onder de overkapping zo te plaatsen, dat ze geen obstakel vormen en de meetpunten vrij houden.

FAQ OVER MONTAGE & LEVERING

Na akkoord op de offerte plannen we de productie van jouw terrasplissé in. De levertermijn bedraagt doorgaans 15 werkdagen. Heb je gekozen voor een afwijkende RAL-kleur, dan hanteren we een langere levertermijn. Bij onverhoopte uitloop word je geïnformeerd door één van onze medewerkers.
We verzenden je bestelling altijd kosteloos.
De dag voordat je bestelling verzonden wordt, ontvang je van ons een track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen.
Maatwerkproducten kunnen na acceptatie van de offerte niet meer geannuleerd worden. We verwijzen je hiervoor naar onze algemene voorwaarden.
Je monteert je terrasplissé eenvoudig zelf met de bijgevoegde montagehandleiding. Hierin staat de montage stapsgewijs uitgelegd. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op.

Voor het monteren van je terrasplissé kun je gebruikmaken van onze montageservice. We berekenen hiervoor een eenmalig bedrag van € 200,-.

FAQ OVER PRODUCTEN & TOEPASSING

Onze terrasplissés zijn universeel. Dat betekent dat ze geschikt zijn voor elke overkapping. Bovendien monteer je de plissés met behulp van een supersterke magneet- en staalband. Er hoeft slechts één klein gaatje in de overkapping geboord te worden. Je kozijnen blijven op deze manier mooi intact.

Je kunt bij ons geen stalen opvragen. Onze specialist laat je graag alle mogelijkheden zien bij het inmeten van je terrasplissé. Het aluminium profiel van de terrasplissé is standaard verkrijgbaar in 3 RAL-kleuren. Andere RAL-kleuren (naar wens) zijn ook mogelijk, we hanteren dan wel een langere levertijd.

Bij juist gebruik zijn de terrasplissés windbestendig. Heb je een open terrasoverkapping en staat er veel wind of ben je afwezig? Dan raden we je aan de plissés helemaal te sluiten.

De achterkant van de terrasplissés zijn behandeld met een speciale uv-werende coating. Hierdoor houden ze niet alleen de warmte van het zonlicht tegen, maar wordt de stof ook beschermd tegen verkleuring.
Je terrasplissé vraagt weinig onderhoud. Je kunt het frame en het doek stofvrij maken met een droge stofdoek of plumeau. Is een intensievere reiniging nodig? Gebruik dan een lichtvochtige doek om stof en eventueel ander vuil te verwijderen.
Wij gaan voor de beste kwaliteit. In alles wat we doen. Of het nu gaat om onze producten of om onze service. Mocht je onverhoopt toch een klacht hebben, dan vinden we dat natuurlijk vervelend. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op. Samen kijken we naar een passende oplossing.