Geniet van perfect zonlicht onder je overkapping

Zonwering voor een terrasoverkapping

Je hebt een mooie terrasoverkapping laten plaatsen. De glazen delen laten lekker veel licht door. Dat is in veel gevallen erg prettig, maar het zorgt soms ook voor samengeknepen ogen. Zonwering voor de overkapping biedt de uitkomst. Met het geplisseerde zonwerende doek van Terrasplisse.nl laat je precies de gewenste hoeveelheid zonlicht binnen. De zonwering is namelijk eenvoudig op iedere stand te positioneren met de geïntegreerde trekbalken. 

TERRASPLISSÉ

Al vanaf €375,-

(incl. BTW)

TERRASPLISSÉ

SPLENDID TERRASPLISSÉ

SPLENDID TERRASPLISSÉ

Gratis inmeetservice

Maak een afspraak met één van onze specialisten voor gratis inmeten en advies. Of meet zelf je terrasplissé in!

Voordelig & simpel

Onze producten worden voordelig op maat voor je gemaakt. Inmeten, samenstellen, monteren. Simpel!

Gratis thuisbezorgd

Binnen Nederland rekenen we geen transportkosten. We leveren je bestelling gratis op een door jou gekozen adres.

Zonwering overkapping op maat

Onze terrasplissé wordt uiteraard perfect op maat gemaakt voor jouw terrasoverkapping. Zo zorgt het voor optimale zonwering én een strakke uitstraling. Bij deze zonwering voor de overkapping heb je keuze uit diverse stofkleuren voor het plissédoek. En ook het frame is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo laat je de zonwering eenvoudig aansluiten op de terrasoverkapping en de rest van het exterieur. Kies voor gemak en plan een gratis inmeetafspraak. Eén van onze specialisten komt dan bij je langs om de zonwering in te meten en geeft je gelijk meer informatie over het product en de levertijden.

Voordelen van zonwering voor een terrasoverkapping

  • Stijlvol en passend bij jouw interieur 
  • Heel het jaar door genieten van jouw terrasoverkapping  
  • Keuze uit verschillende kleuren frame en stof  
  • Eenvoudig inmeten en plaatsen  
  • Vormt één geheel dat rust uitstraalt 

Zonwering overkapping inmeten en plaatsen

Voor het inmeten van onze zonwering voor de overkapping kun je een gratis inmeetafspraak plannen. Eén van onze specialisten komt dan bij je langs om het product in te meten en bestelt deze na akkoord. Je kunt de terrasplissé ook zelf inmeten met behulp van onderstaande instructievideo. In dit geval kun je de maten én de gewenste kleur voor frame en stof online doorgeven. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en informeren je over de levertijd. Gemiddeld bedraagt de levertermijn 15 werkdagen. Het monteren van de zonwering voor de terrasoverkapping doe je eenvoudig zelf met onze montagehandleiding. Doordat de profielen magnetisch te bevestigen zijn, zul je de terrasoverkapping niet beschadigen. Bij vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen via ons contactformulier.

Zonwering geschikt voor elk type overkapping

Onze terrasplissés zijn geschikt voor iedere overkapping. Je monteert de plissés met behulp van sterke magneet- en staalbanden. Hierdoor hoef je geen gaten te boren en is dit type zonwering ook geschikt voor onder andere kunststof overkappingen. Ook wanneer de overkapping veel in de wind of regen staat is een terrasplissé geschikt. Bij hevige wind adviseren wij de zonwering te sluiten, om de levensduur te verlengen. Twijfel je of een terrasplissé de juiste zonwering is voor jouw overkapping? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer.

JOUW ZONWERING TERRASOVERKAPPING IN BEELD

plisse zonwering overkapping
plisse zonwering overkapping
plisse zonwering terrasoverkapping

Met terrasplissé combineren we het beste van twee werelden; zonwering en raamdecoratie. Je bepaalt met behulp van de geïntegreerde trekbalken eenvoudig zelf hoeveel licht je naar binnen laat komen. Onze zonwering voor de terrasoverkapping is een volledig Nederlands product. Doordat de productie in Nederland plaatsvindt kunnen wij de hoge kwaliteit en snelle levertijd waarborgen. Bestel jouw terrasplissé eenvoudig online of plan een inmeetafspraak.

TERRASPLISSÉ

Al vanaf €375,-

(incl. BTW)