Geniet van perfect zonlicht onder jouw veranda

Zonwering veranda op maat

Altijd genieten op je veranda, ook als de zon op volle sterkte schijnt. In de zomer en gedurende de rest van het jaar biedt onze veranda zonwering de perfecte oplossing. Het betreft niet alleen een praktische zonwering, maar ook een stijlvolle raamdecoratie. Geniet met plezier van je buitenruimte, terwijl je zelf bepaalt hoeveel zonlicht je binnenlaat. Ons terrasplissé is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je altijd een passende optie voor jouw veranda vindt. Ben je geïnteresseerd in onze veranda zonwering? Laat je ontzorgen door een gratis inmeetafspraak te plannen met één van onze specialisten. Tijdens de inmeetafspraak komt de specialist de veranda opmeten, maar kunnen ook eventuele vragen beantwoord worden.  

TERRASPLISSÉ

Al vanaf €375,-

(incl. BTW)

TERRASPLISSÉ

SPLENDID TERRASPLISSÉ

SPLENDID TERRASPLISSÉ

Gratis inmeetservice

Maak een afspraak met één van onze specialisten voor gratis inmeten en advies. Of meet zelf je terrasplissé in!

Voordelig & simpel

Onze producten worden voordelig op maat voor je gemaakt. Inmeten, samenstellen, monteren. Simpel!

Gratis thuisbezorgd

Binnen Nederland rekenen we geen transportkosten. We leveren je bestelling gratis op een door jou gekozen adres.

Voordelen zonwering veranda

Veranda zonwering kent veel voordelen. De zonwering biedt ten eerste privacy en bescherming tegen de zon en andere weersomstandigheden. Daarnaast beschermt deze tegen schadelijke Uv-straling en zorgt het ervoor dat de temperatuur op de veranda wordt verlaagd. Onze zonwering voor de veranda is beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen. Hierdoor past de zonwering bij je huis en krijgt de veranda een mooie uitstraling. Het biedt een geweldige manier om de buitenruimte te verfraaien. We maken de veranda zonwering voordelig op maat, zodat deze optimale zonwering biedt.

Terrasoverkapping doek

Plissézonwering voor de veranda

Met onze plissézonwering kun je ultiem genieten op je veranda. Het hele jaar door. Onze plissézonwering voor de veranda is stijlvol en past bij diverse interieurstijlen. Vakkundig design en eenvoud staan centraal bij onze veranda zonwering. Het innovatieve en vlakke frame zorgt ervoor dat je gemakkelijk de montage zelf kunt doen. Daarnaast is de achterzijde van de terrasplissé voorzien van een UV-werende coating. Dit biedt de perfecte combinatie tussen zonwering en raamdecoratie. Je kunt kiezen uit 6 kleuren zonwerend doek en 4 basiskleuren aluminium profiel. Wil je toch liever een andere kleur kiezen? Ook dat is tegen een meerprijs mogelijk. Binnen 15 werkdagen is je veranda zonwering klaar voor gebruik. Laat je plissézonwering maken door ons en het monteren kun je zelf!  

Waarom veranda zonwering?  

Tijdens de warme zomermaanden kan de veranda al snel te warm worden. Om dat te voorkomen is het verstandig om zonwering voor de veranda aan te schaffen. Terrasplisse.nl biedt betaalbare en effectieve zonwering voor het veranda dak. Hiermee kun je de veranda optimaal gebruiken, zelfs als de zonnestralen fel op de veranda schijnen. Zo kun je langer genieten van de lente en zomer onder je eigen veranda zonwering. 

Geschikt voor diverse veranda’s

Onze veranda zonwering is geschikt voor diverse soorten veranda’s. Met behulp van stevige magneet- en stalen banden kun je de zonwering eenvoudig monteren. Ook bij veel wind of regen is deze zonwering uitermate geschikt. Creëer met eenvoud perfect zonlicht op je veranda met onze terrasplissé. Onze unieke ontwerpen combineren functionaliteit met design, waardoor jij altijd kunt genieten van de vroege ochtendzon of een zomerse middag. Goede zonwering voor de veranda hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Onze oplossing is eenvoudig te bedienen en ziet er mooi uit terwijl het je beschermt tegen hitte en zonlicht. Twijfel je of onze veranda zonwering de juiste oplossing is voor jou? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

JOUW VERANDA ZONWERING IN BEELD

plisse zonwering terrasoverkapping
Terrasoverkapping doek

TERRASPLISSÉ

Al vanaf €375,-

(incl. BTW)