Geniet van perfect zonlicht in jouw serre

Op maat gemaakte zonwering voor jouw serre

Voorzie jouw serre met sfeervolle plissé zonwering op maat. Hiermee kun je het hele jaar optimaal van je serre genieten, ongeacht het seizoen. 

TERRASPLISSÉ

Al vanaf €375,-
(incl. BTW)
TERRASPLISSÉ

SPLENDID TERRASPLISSÉ

SPLENDID TERRASPLISSÉ

Gratis inmeetservice
Maak een afspraak met één van onze specialisten voor gratis inmeten en advies. Of meet zelf je terrasplissé in!
Voordelig & simpel
Onze producten worden voordelig op maat voor je gemaakt. Inmeten, samenstellen, monteren. Simpel!
Gratis thuisbezorgd
Binnen Nederland rekenen we geen transportkosten. We leveren je bestelling gratis op een door jou gekozen adres.

Optimaliseer jouw serre met plissé zonwering

De plissé serre zonwering van Terrasplisse.nl vormt een prachtige, stijlvolle oplossing. Je hebt keuze uit diverse kleuren voor het frame en de plisséstof. Zo laat je de zonwering voor de serre eenvoudig aansluiten op de rest van het interieur. Het is natuurlijk van belang dat het serreplissé tot op de centimeter nauwkeurig past. Laat je ontzorgen door een gratis inmeetafspraak te plannen met één van onze specialisten. De inmeetspecialist komt de zonwering voor je inmeten, maar luistert ook naar eventuele vragen en voorziet je van meer informatie en een passend advies. Voor meer informatie kun je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. 
Terrasoverkapping doek

Welk type zonwering kies je voor jouw serre?

We begrijpen dat er diverse keuzes zijn voor het type zonwering, zoals rolluiken, screens en jaloezieën. Plissé zonwering heeft bij ons de voorkeur om verschillende redenen. Plissé zonwering biedt niet alleen een effectieve bescherming tegen de zon, maar combineert dit ook met een stijlvolle esthetiek. De veelzijdigheid van plissé zorgt ervoor dat het naadloos in verschillende interieurstijlen opgaat. Met oneindige keuzes voor het frame en de plisséstof, biedt plissé de mogelijkheid om jouw zonwering aan te passen naar elke smaak. Daarnaast staat plissé bekend om zijn eenvoudige bediening en onderhoud. Hierdoor is het een praktische keuze voor iedereen die comfort en stijl in één zoekt. En dan het liefst betaalbaar.

Zonwering aan de binnen- of buitenkant van de serre?

Het kiezen tussen zonwering aan de binnen- of buitenkant van jouw woning hangt af van verschillende factoren. Zonwering aan de binnenkant, zoals onze plissé zonwering, biedt gemakkelijke licht- en warmteregulering. Dit maakt het ideaal voor serres en binnenruimtes. Aan de andere kant biedt zonwering aan de buitenkant, zoals rolluiken, een verhoogde privacy. De keuze wordt vaak bepaald door jouw specifieke behoeften, het type ruimte en de gewenste functionaliteiten. Bij Terrasplisse.nl staan we klaar om je te adviseren en de perfecte zonwering oplossing voor jouw situatie te bieden.

Voordelen van zonwering aan de binnenkant

  • Montage aan binnenkant van serre dak
  • Eenvoudige licht- en warmteregulering 
  • Beschermd tegen wind en regen
  • Eenvoudig te monteren  
  • Gemakkelijk schoon te maken

Zonwering met automatische bediening

Bij Terrasplisse.nl bieden we plissé zonwering voor serres die automatisch bediend kan worden. Met automatische bedieningsopties kun je eenvoudig de stand van de plissé zonwering aanpassen met behulp van afstandsbedieningen.  Dankzij deze automatisering hoef je niet handmatig aan de trekbalken te trekken om de zonwering te reguleren. Met een druk op de knop kun je de gewenste hoeveelheid zonlicht binnenlaten of juist verminderen. Ontdek ook de mogelijkheden van zonwering terrasoverkapping, waardoor je kunt genieten van een comfortabele buitenruimte het hele jaar door. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare automatisering opties en hoe deze jouw ervaring kunnen verbeteren.

Waarom zonwering voor het serredak?

Zonnestralen op het glazen dak van een serre zorgen ervoor dat de ruimte snel opwarmt. Dat is tot op zekere hoogte prettig. Tijdens de warme zomermaanden wordt het echter al snel te warm. En zit je met knijpende ogen tegenover de visite. Zonwering voor het dak van de serre is dan geen overbodige luxe. De serreplissé van Terrasplisse.nl is top down, bottom up te bedienen. Dat houdt in dat je deze beide kanten op kunt bewegen met behulp van de geïntegreerde trekbalken. Zo bepaal je eenvoudig hoeveel licht er binnenkomt en voorkom je een oververhitte ruimte.

Reguleren van zonlicht in jouw serre

Met het gebruik van zonwering voor je serredak kun je gemakkelijk de perfecte hoeveelheid zonlicht doorlaten in je serre. Genieten van een heerlijke zomerdag, zonder last van de zon? Met onze zonwering voor het serredak is dat mogelijk! Eenvoudig te monteren waardoor je in een handomdraai een luxueuze sfeer creëert. Het systeem maakt gebruik van touwspanning waardoor je gemakkelijk met trekbalken de zonwering in elke gewenste stand kan zetten. Hierdoor kun jij zelf bepalen hoeveel zonlicht je in de serre wilt binnenlaten. Aangezien veel zonlicht via het serredak naar binnenkomt, is dit bedieningssysteem ideaal. De zonwering is leverbaar in 6 verschillende stofkleuren. Al deze stoffen beschikken over een metallic coating wat zorgt voor warmtereductie. De stoffen hebben daarnaast verschillende percentages voor zonlicht dat het doorlaat, van 4% tot 30%. Hoe hoger het percentage, hoe meer zichtbaar zonlicht er wordt doorgelaten. Bij ons kun je jouw terrasplissé zelf samenstellen, wat resulteert in de perfecte zonwering voor jouw serredak. Ontdek ons assortiment aan hoogwaardige zonweringen op Terrasplisse.nl.

JOUW SERRE ZONWERING IN BEELD

TERRASPLISSÉ

Al vanaf €375,-
(incl. BTW)