Geniet van perfect zonlicht in jouw serre

Zonwering voor jouw serre

Een serre is de ideale manier om binnen en buiten met elkaar te verbinden. Deze bestaat vaak voor een groot deel uit glas, waardoor de ruimte snel opwarmt. Dat is heerlijk in het voor- en najaar, maar in de zomer wordt het zonder serre zonwering wel érg heet. Het dak van de serre voorzien van een sfeervol plissé biedt de uitkomst. Deze zonwering in de serre zorgt er namelijk voor dat je het hele jaar optimaal van deze ruimte kunt genieten.  

TERRASPLISSÉ

Al vanaf €375,-

(incl. BTW)

TERRASPLISSÉ

SPLENDID TERRASPLISSÉ

SPLENDID TERRASPLISSÉ

Gratis inmeetservice

Maak een afspraak met één van onze specialisten voor gratis inmeten en advies. Of meet zelf je terrasplissé in!

Voordelig & simpel

Onze producten worden voordelig op maat voor je gemaakt. Inmeten, samenstellen, monteren. Simpel!

Gratis thuisbezorgd

Binnen Nederland rekenen we geen transportkosten. We leveren je bestelling gratis op een door jou gekozen adres.

Serre zonwering op maat

De plissé serre zonwering van Terrasplisse.nl vormt een prachtige, stijlvolle oplossing. Je hebt keuze uit diverse kleuren voor het frame en de plisséstof. Zo laat je de zonwering voor de serre eenvoudig aansluiten op de rest van het interieur. Het is natuurlijk van belang dat het serreplissé tot op de centimeter nauwkeurig past. Laat je ontzorgen door een gratis inmeetafspraak te plannen met één van onze specialisten. De inmeetspecialist komt de zonwering voor je inmeten, maar luistert ook naar eventuele vragen en voorziet je van meer informatie en een passend advies. Voor meer informatie kun je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Terrasoverkapping doek

Voordelen zonwering serre binnen

De plissézonwering van Terrasplisse.nl wordt aan de binnenkant van het serre dak gemonteerd. Dit type serre zonwering brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst zorgt de zonwering voor eenvoudige licht- en warmteregulering. Met behulp van de geïntegreerde trekbalk schuif je het plissédoek in de gewenste stand. Zo laat je precies de gewenste hoeveelheid zonlicht binnen. Doordat dit type zonwering voor de serre aan de binnenkant wordt gemonteerd, is deze beschermd tegen wind en regen. Je hoeft de zonwering dus niet snel in te klappen tijdens een plotselinge regenbui. Hierdoor zal deze eveneens minder snel vuil worden. Tot slot gaat het schoonmaken van serre zonwering aan de binnenkant gemakkelijker dan wanneer deze op het dak is gemonteerd. In plaats van het dak op te moeten klimmen, pak je simpelweg een krukje om de zonwering te bereiken.  

Waarom zonwering voor het serre dak?

Zonnestralen op het glazen dak van een serre zorgen ervoor dat de ruimte snel opwarmt. Dat is tot op bepaalde hoogte prettig. Tijdens de warme zomermaanden wordt het echter al snel te warm. En zit je met knijpende ogen tegenover de visite. Zonwering voor het dak van de serre is dan geen overbodige luxe. De serreplissé van Terrasplisse.nl is top down bottom up te bedienen. Dat houdt in dat je deze beide kanten op kunt bewegen met behulp van de geïntegreerde trekbalken. Zo bepaal je eenvoudig hoeveel licht er binnenkomt en voorkom je een oververhitte ruimte en samengeknepen ogen.  

Reguleren van zonlicht in jouw serre

Met het gebruik van zonwering voor je serredak kun je gemakkelijk de perfecte hoeveelheid zonlicht doorlaten in je serre. Genieten van een heerlijke zomerdag, zonder last van de zon? Met onze zonwering voor het serredak is dat mogelijk! Eenvoudig te monteren waardoor je in een handomdraai een luxueuze sfeer creëert. Het systeem maakt gebruik van touwspanning waardoor je gemakkelijk met trekbalken de zonwering in elke gewenste stand kan zetten. Hierdoor kun jij zelf bepalen hoeveel zonlicht je in de serre wilt binnenlaten. Aangezien veel zonlicht via het serredak naar binnenkomt, is dit bedieningssysteem ideaal. De zonwering is leverbaar in 6 verschillende stofkleuren. Al deze stoffen beschikken over een metallic coating wat zorgt voor warmtereductie. De stoffen hebben daarnaast verschillende percentages voor zonlicht dat het doorlaat, van 4% tot 30%. Hoe hoger het percentage, hoe meer zichtbaar zonlicht er wordt doorgelaten. Bij ons kun je jouw terrasplissé zelf samenstellen, wat resulteert in de perfecte zonwering voor jouw serredak.

JOUW SERRE ZONWERING IN BEELD

plisse zonwering terrasoverkapping
plisse zonwering overkapping
plisse zonwering overkapping

TERRASPLISSÉ

Al vanaf €375,-

(incl. BTW)