Geniet van perfect zonlicht onder je overkapping

Stijlvol wonen door terrasoverkapping doek

Genieten van de juiste hoeveelheid zonlicht onder de overkapping. Bij Terrasplissé begrijpen we dat je altijd wilt genieten van jouw terras of serre. Daarom hebben we een geplisseerd terrasoverkapping doek ontwikkeld. Het is een stijlvolle oplossing, zodat jij het hele jaar door kunt genieten onder jouw overkapping.  

TERRASPLISSÉ

Al vanaf €375,-

(incl. BTW)

TERRASPLISSÉ

SPLENDID TERRASPLISSÉ

SPLENDID TERRASPLISSÉ

Gratis inmeetservice

Maak een afspraak met één van onze specialisten voor gratis inmeten en advies. Of meet zelf je terrasplissé in!

Voordelig & simpel

Onze producten worden voordelig op maat voor je gemaakt. Inmeten, samenstellen, monteren. Simpel!

Gratis thuisbezorgd

Binnen Nederland rekenen we geen transportkosten. We leveren je bestelling gratis op een door jou gekozen adres.

Stijlvolle uitstraling door terrasoverkapping doek

De terrasoverkapping van geplisseerd doek van Terrasplissé is een combinatie tussen zonwering en raamdecoratie. Zo geniet je van de functionaliteit van zonwering en kun je de hoeveelheid zonlicht reguleren. Tegelijkertijd geniet je van een stijlvolle uitstraling doordat het ook raamdecoratie is. Het beste van twee werelden!  

Terrasoverkapping doek

Terrasoverkapping doek opvouwbaar

Een terrasoverkapping doek is gemakkelijk te bedienen en bovendien oprolbaar. Dit heeft een aantal voordelen ten opzichte van een oprolbaar doek. Het product is voorzien van stijlvol geplisseerd stof. Met geïntegreerde trekbalkjes of een bedieningsstok, bedien je de zonwering eenvoudig in elke gewenste stand. Zo ben je altijd voorzien van de juiste hoeveelheid zonlicht, kun je heerlijk genieten en hoef je geen ongemak te ervaren door het zonlicht. Liever een keer volledige lichtinval? Doordat de terrasoverkapping van geplisseerd doek is, is deze opvouwbaar. Doordat het doek dus niet oprolbaar is maar opvouwbaar, blijft het een klein pakketje. Het geplisseerde doek fungeert als een soort harmonica waardoor het opvouwt tot een klein pakketje. Hierdoor krijgt de zon de kans om zich volledig te laten zien in jouw serre of terras.  

Terrasoverkapping doek op maat

Bij zorgeloos genieten hoort ook een zorgeloze levering. Het terrasoverkapping doek wordt voor jou op maat gemaakt. Het inmeten doen onze specialisten of jijzelf. De maten kun je eenvoudig doorgeven via de website. Bovendien zijn het frame en doek verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op deze manier vormt jouw zonwering altijd één geheel met de overkapping of serre. Een lust voor het oog!  

JOUW TERRASOVERKAPPING DOEK IN BEELD

Terrasoverkapping doek
plisse zonwering overkapping
plisse zonwering terrasoverkapping

TERRASPLISSÉ

Al vanaf €375,-

(incl. BTW)