Zonwering glazen dak – de voordelen

Een glazen dak in een overkapping biedt veel voordelen, zoals natuurlijk licht en bescherming tegen schadelijke UV-straling. Echter, onder een glazen dak kan het soms te warm worden. Om dit probleem op te lossen, is zonwering voor een glazen dak een uitstekende optie. Zonwering voor een glazen dak biedt niet alleen functionele voordelen, maar ook een strakke en stijlvolle uitstraling. Geniet op deze manier van perfect zonlicht onder je serre!

Effectieve zonwering glazen dak

Een van de belangrijkste voordelen van zonwering voor een glazen dak is de effectieve bescherming tegen de felle zon. De plissézonwering van Terrasplissé houdt de warmte buiten en vermindert de intensiteit van het zonlicht. Hierdoor wordt het comfortabeler om in de serre te zitten, zelfs tijdens de warmste dagen! Deze zonwering voor je glazen dak is leverbaar in verschillende stofkleuren, waardoor je kunt spelen met de hoeveelheid zonlicht die wordt doorgelaten en je eenvoudig de gewenste sfeer kunt creëren.

Flexibele bedieningsopties 

Zonwering voor een glazen dak biedt flexibele bedieningsopties om de gewenste hoeveelheid zonlicht en schaduw te regelen binnen in je serre. Het systeem maakt gebruik van touwspanning, waardoor je gemakkelijk met trekbalken de zonwering voor je glazen dak in elke gewenste stand kunt zetten. Dit bedieningssysteem is ideaal, omdat er veel zonlicht via het serredak naar binnen komt. Het profiel kan eenvoudig worden bevestigd met behulp van magneten en wordt altijd op maat gemaakt.

Stijlvolle uitstraling met zonwering glazen dak

Plissézonwering geeft een glazen dak een luxueuze en stijlvolle uitstraling. De strak gevouwen stoffen creëren een moderne en elegante look die goed past bij verschillende woonstijlen. Of je nu een minimalistische of een meer traditionele inrichting hebt, plissézonwering voor een glazen dak voegt een vleugje klasse toe aan je serre.

Verduisterende en niet-verduisterende opties

Bij het kiezen van zonwering voor een glazen dak, heb je de keuze tussen verduisterende en niet-verduisterende stoffen. Verduisterende plissézonwering is een geschikte optie als je gevoelig bent voor fel zonlicht of de mogelijkheid wilt hebben om de ruimte ‘s avonds volledig te verduisteren. Als je daarentegen wel wilt genieten van daglicht, maar de directe zonnestralen wilt verminderen, dan zijn niet-verduisterende zonwering voor een glazen dak ideaal. Je kunt nog steeds van het natuurlijke licht genieten, terwijl je beschermd blijft tegen de hitte en UV-straling.

Eenvoudige installatie en gebruiksgemak van je zonwering glazen dak

Plissézonwering voor een glazen dak is eenvoudig te installeren en biedt veel gebruiksgemak. Je terrasplissé wordt op maat gemaakt en kan snel en gemakkelijk worden gemonteerd. Je kunt profiteren van een gratis inmeetservice en advies van specialisten om ervoor te zorgen dat de zonwering voor je glazen dak perfect past. Daarnaast wordt het profiel eenvoudig bevestigd met behulp van magneten, waardoor het installatieproces soepel verloopt. Eenmaal geïnstalleerd, is de plissézonwering gemakkelijk te bedienen en kun je de gewenste hoeveelheid zonlicht en schaduw eenvoudig aanpassen.

Kortom, plissézonwering voor een glazen dak biedt een scala aan voordelen. Het zorgt voor effectieve zonwering, flexibele bedieningsopties en een stijlvolle uitstraling. Met de keuze tussen verduisterende en niet-verduisterende varianten kun je de gewenste hoeveelheid licht en schaduw regelen. De eenvoudige installatie en gebruiksgemak maken het een waardevolle toevoeging voor elke glazen overkapping of serre. Als je een glazen dak hebt en wilt genieten van perfect zonlicht onder je serre, overweeg dan plissézonwering als een slimme en stijlvolle oplossing!

 

INSPIRATIE

INSPIRATIE

INSPIRATIE

plisse zonwering overkapping
plisse zonwering terrasoverkapping
Terrasoverkapping doek

TERRASPLISSÉ

Al vanaf €375,-

(incl. BTW)